BROODJESZAAK DE MIX

BROODJESZAAK DE MIX lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaak de Mix. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 14:53 Het eten viel erg tegen, het smaakte alsof de groenten van de kapsalon al 2 dagen op het aanrecht lagen. De turkse pizza was ook erg klef.
27 jun 2022 om 16:36 Turkse pizza was niet te eten helaas verbrand!!!
24 jun 2022 om 8:42 Bezorging was snel en er vriendelijk.
22 jun 2022 om 22:26 Zoals altijd heerlijk gegeten
22 jun 2022 om 9:04 Te laat en te afgekoeld eten. Eten zelf was wel erg lekker, maar pas na zelf even opgewarmd te hebben.
20 jun 2022 om 20:08 Wij hadden een hete kip schotel en die hebben we elders wel eens beter gehad. Zeker geen verse kip, de patat was nog redelijk. De saus was ook echt veel te weinig, 2 bakjes waar je amper een eetlepel uit kon halen. Schandalig voor 15eu per schotel
17 jun 2022 om 14:47 Perfect geregeld
16 jun 2022 om 6:16 Voor de prijs die je betaald aan de kapsalon. Mag hij wel wat beter. Klein is echt klein. Vond de patat niet echt lekker slap vd olie
11 jun 2022 om 20:21 Bezorger precies op tijd. Eten was zoals altijd goed. Helaas waren de sauzen vergeten die ik er apart had bij gevraagd.
6 jun 2022 om 22:09 Zoals altijd helemaal top!
25 mei 2022 om 21:23 beste kapsalon van huizen
23 mei 2022 om 6:51 Na een uur hadden wij ons eten nog niet. Ik heb gebeld en er werd verteld dat het erg druk is maar dat de bezorger onderweg is. Na 5 minuten stond de bezorger voor de deur.